TalentAdore

Miksi

Rekrytoijat ympäri maailman ovat saman haasteen edessä: he eivät pysty kirjoittamaan henkilökohtaisia viestejä kaikille hakijoille. Aika on rajallista, ja hakemuksia voi olla jopa tuhansia. Hakijoille tämä on vieläkin isompi ongelma. He käyttävät tunteja hakemusten tekemiseen ja jopa kuukausia vastausten odottamiseen. Useimmissa tapauksissa he eivät tiedä edes, miksi he eivät tulleet valituiksi, eivätkä näin ollen voi kehittää itseään.

TalentAdore uskoo parempaan kommunikaatioon työnantajien ja työnhakijoiden välillä. Hakijat ansaitsevat yksilöllistä viestintää ja työnantajilla tulee olla mahdollisuus tarjota sitä heille.

Miten

Olemme kehittäneet Virtuaalisen rekrytointiassistentin (VRA), jolla hakijakokemusta voi parantaa merkittävästi. Ratkaisumme yhdistää rekrytointijärjestelmän (ATS), edistyneen kommunikaatioteknologian sekä älykkään automaation. Voit hoitaa koko rekrytointiprosessin työpaikkailmoituksen luomisesta palkkauspäätökseen ja rakentaa lisäksi oman talent pipelinen.

Mikä parasta — voit kommunikoida jokaisen hakijan kanssa yksilöllisesti ja tarjota heille henkilökohtaista palautetta. Ratkaisumme viestii hakijoille hakuprosessin etenemisestä automaattisesti sekä kirjoittaa ja lähettää palauteviestit arviointiesi perusteella.

Mitä

Ratkaisumme avulla hakijat tietävät koko ajan, miten rekrytointiprosessi etenee heidän osaltaan. Viestiminen auttaa luomaan kestävän suhteen yrityksen ja hakijan välille. Palautteen ansiosta hakija kehittää taitojaan ja kasvaa potentiaaliseksi työntekijäksi.

Samanaikaisesti kun hakijakokemus paranee, yrityksen työnantajakuva kehittyy ja liiketoiminta kasvaa. Kaiken tämän seurauksena työnhakijat kohdentuvat yhä paremmin ja yritykset saavat sopivampia hakijoita.

Pyydä Demo

TalentAdore Mediassa

Suomeksi:

♥ Helsingin Sanomat: Työnhakijaa arvioi nyt myös tekoäly – ”Rekrytointi tulee muuttumaan Tinderin kaltaiseksi”

♥ Kauppalehti: Risto Siilasmaa sijoitti rekryviestinnän yritykseen: “Keskittyy olennaisimpaan”

♥ STT: Risto Siilasmaa sijoitti HR-teknologiayritys TalentAdoren kansainväliseen kasvuun: Rekrytointiin inhimillisyyttä tekoälyn avulla

♥ Talouselämä (1): Risto Siilasmaa uskoo tekoälyn auttavan niin rekrytoijia kuin työpaikkaa hakevia

♥ Talouselämä (2): Talouselämä kokosi Suomen 10 kuuminta startup-yhtiötä – tässä ne ovat!

♥ Taloussanomat: Suomalaisfirman tekoäly kirjoittaa henkilökohtaisia viestejä – ”rekrytoinnista aiempaa inhimillisempää”

♥ Tekniikka ja TalousTalentAdoren tekoäly tekee rekrytoinnista aina henkilökohtaista – myös Risto Siilasmaa kiinnostui

♥ Tivi: Tekoälyä rekrytointiin tuova suomalaisyritys sai rahaa Nokia-vaikuttajalta

Englanniksi:

♥ Good News from Finland (1): TalentAdore humanises the job hunt

♥ Good News from Finland (2): TalentAdore goes global with new funding

♥ KnowitWin-Win scenario with startups

♥ Startup 100:  TalentAdore, the AI recruiting assistant from Finland gets EUR 1M in funding.

 

Lataa tästä meidän media kit: logot, kuvat ja lehdistötiedotteet.


Median yhteydenotot: miira.leinonen@talentadore.com